FEYENOORD THAISE CHILI WOK

FEYENOORD THAISE CHILI WOK Heerlijk Thais eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1760 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Feyenoord Thaise Chili Wok. Meer weten? Ontdek meer

4 aug 2022 om 10:53 Altijd super!!!
29 jul 2022 om 14:43 Eten was lekker maar wel heeeell pittig
26 jul 2022 om 0:01 Super lekker eten. Aanrader
25 jul 2022 om 22:42 Eerste keer besteld.. moest wel een uur wachten. Maar was het wachten waard! Vriendelijke bezorging en het eten was heerlijk en ook nog eens heet toen het aan kwam!!!
21 jul 2022 om 14:59 Eten was super lekker, maar duurde vrij lang voordat het kwam
21 jul 2022 om 11:11 Heel erg slecht nooit meer!! Bami was bedorven en nasi was niet te vreten!!
17 jul 2022 om 2:21 Heerlijk gegeten verse kruiden top
11 jul 2022 om 20:43 Unfortunately pad thai give me 2 hours of stomachache….
11 jul 2022 om 15:16 duurde wel lang met bezorgen, maar 100% waard!!!
11 jul 2022 om 10:37 Bezorging altijd snel, ook op zondag. Je wordt goed op de hoogte gehouden via de app. Curries zijn goed en nasi met saté ook.
11 jul 2022 om 9:02 Pad thai met ananas en garnalen besteld. Bezorging netjes op tijd. Eten echt teleurstellend, nasi heel plakkerig. Garnalen niet schoongemaakt (met darmkanalen), nauwelijks ananas erin en wat zoetzure saus moest voorstellen leek eerder een zure soep.
10 jul 2022 om 21:17 Ik heb op veel plekken pad thai gegeten en ik weet niet wat dit was. Wat ongelofelijk smerig. Weggegooid, zowel t geld als t eten. Het was rood doordrenkt met olie en zuur, zelfs de garnalen waren zuur. HOE DAN?? Ik snap hier niets van, echt bah.